24 Aralık 2011 Cumartesi

Çekilişim var! :))

bitti :) yeni çekilişlerde görüşmek dileğiyle, şansınız bol olsun :)

Eylül'den beri buralardayım (önceki blogu saymazsak) ve çok güzel arkadaşlar edindim:) Hep görüyorum, katılıyorum bir sürü çekiliş var. Eee ben de heveslendim ve bir yerden başlamak gerek dedim:)
İzlediğim bloglara baktım, fotoğrafa meraklı var, çocuklu süper anneler var, duyarlı arkadaşlar var, var da var. Aslında başka şeyler hazırlamıştım ama kitap vererek çekilişlere başlamak en güzeli dedim. Benim de ilk kazandığım hediye iki kitaptı:) Çok da mutlu etti beni:)
Şimdi, önce kitap çekilişi yapacağım daha sonra bu işin altından alnımın akıyla kalkabilirsem daha süper hediyeler hazırladım onlara geçeceğim:)
Bakalım hayırlısı :)


Dediğim gibi her telden izleyicim olduğu için ben 4 değişik kategoride kitap belirledim. Çam sakızı çoban armağanı onlarla başlamak istiyorum.
4 kişi kazanacak, herkese birer kitap gidecek.
Yorum yazarken hangi kitaba talip olduğunuzu da yazarsanız 4 farklı kişi farklı kitaplar söylediği takdirde sıralamaya bakmadan istediklerini yollarım, daha keyifli olur:)

Hadi hediyeleri tanıyalım:1. Boyut yayınlarından CD'li kitap : Che
Ernesto Che Guevara'ya ithaf edilen şarkılardan oluşan Cd ile birlikte hayat öyküsü, 63 sayfa +CD
(Bu kitap bana babamdan geldi ama işin açıkçası benim Che ile hiç alakam olmadığı için belki seven vardır diye koyuyorum )


2. Kitap:
Ulyses Moore serisi kitaplardan 'Zaman Kapısı'
Doğan Egmont Yayınları, 2010 basımı, 214 sayfa.
Bu kitabı önce kardeşime almıştım, o okumadan ben okuyunca çok beğendim ve çocuklu arkadaşları da düşünerek gittim bir tane daha satın aldım. Baya keyifli, ve neşeli. 3 çocuğun bulmacalarla, gizemleri maceralar eşliğinde çözmelerini anlatan güzel bir seri kitabı. Keşke bizim çocukluğumuzda da olsaydı böyle:( Olsun şimdiki çocuklar faydalansın :)


3. Kitap: NTV yayınlarından 'Küresel Isınma Atlası'
82 sayfa, iklim, çevre, ısınma, yaşananlar ve yaşanacakların bilimsel açıklamalarıyla dolu bir kitap.
Ntv yayınları işte daha ne diyeyim:)


  Ve son kitap: 'Muğla'dan Yansımalar' 
Muğla'ya gittiğimizde 2 tane aldık. Birini hediye ediyorum, 79 sayfa Muğla fotoğrafları, anlatıları olan çok hoş bir foto-kitap. 




 İşte kitaplar bunlar. Çok farklı şeyler seçmeye ve güncele yaklaşmamaya çalıştım. Biri daha önce benim okuduğum toplam 4 kitabı hediye etmek istiyorum. Umarım beğenir ve mutlu olursunuz.


Şartlara gelecek olursak:


* En önemli şart izleyicim olmanız. İzleyicim olmadığınız ve yorum bırakmadığınız takdirde çekilişe katılamazsınız.
* Blogunuzda paylaşmanız şart değil ama paylaşırsanız hem ben çok sevinirim, hem başka kişilere de ulaşır hem de +1 hak kazanırsınız.
* Twitter'da duyurursanız +1
* Facebook'tan duyurursanız +1
* hatta  https://twitter.com/#!/yazasimgeldi  adresini veya  https://www.facebook.com/pages/R%C3%BCzgara-Do%C4%9Fru/257517577627123  sayfasını takibe alır,beğenirseniz de +1 katılım hakkı elde etmiş olursunuz, daha ne olsun. :)


Tabi en önemlisi bu postun altına yorum bırakmanız, özellikle istediğiniz bir kitap varsa belirtmeniz, isim ve mail adresinizi yazmanı gerekli. Bir de +1 hak almak isterseniz de yaptıklarınızı görebilmem için linkleri de yoruma eklerseniz sevinirim :)
Kısaca hem izleyicim olur hem de tüm şartları yerine getirirseniz toplamda 5 katılım hakkınız olacak:)

Çekiliş 14 Ocak Cumartesi gecesi son bulacak ve ben 15 Ocak Pazar günü random.org ile çekiliş yapıp burada duyuracağım:)

 Pazartesi günü de şayet adres bilgilerinizi almış olursam erkenden kargoları yaparım, 16 Ocak Salı günü elinizde olur :))
tabi bu arada kargo benden:) 
(Paketleme esnasında içine de birkaç ekstra sürpriz koymayı da düşünmüyor değilim hani :) Sürprizler güzeldir)

Herkese keyifli günleeeeeeeeeer :))
 

19 Aralık 2011 Pazartesi

Nesine? Hem Büyüğüne, Hem Garantisine!

Biliyorsunuz Yılbaşı Özel Çekilişi Türk Milleti için geleneksel bir heyecandır. Çekiliş yapılırken herkes ekran başına kilitlenir, sizin numaralarınızı taşıyan topların çekilmesi için dualar edilir. Biletinize sonuna kadar güvenirsiniz çünkü onu, uğurlu olduğuna inandığınız bayiden almışsınızdır. Lakin gelin görün ki hep amorti!

Biz de sevgili bloğunuz olarak araştırdık ve son 10 çekilişin 2 tanesinin büyük ikramiyesi Nesine.com’da satılan Milli Piyango biletlerine çıktığını gördük. Bu nedenle biz de dedik ki, neden bu blogda da Nesine.com biletlerinden satmıyoruz? Şanslı okurlarımızın ayağına kadar getirmiyoruz? Hatta bir de üzerine neden bomba gibi bir kampanya yapmıyoruz; 5‘er adet biletten oluşan Amorti garanti paketi alana 1 Amorti Garanti demiyoruz?

Sizce de buradan daha şanslı başka bir yer var mı? TIKLA, HEMEN BİLETİNİ AL!

Şansımız dönecek diye saatlerce kuyrukta beklerken aslında farkında olmadan şansımızı kaçırıyoruz. İnanın hiçbir şey sizi o kadar beklemez! Demem o ki; yılbaşında biletlerinizi benim bloğumdaki link üzerinden alın, siz kazanın biz de mutlu olalım!

Bir bumads advertorial içeriğidir.