17 Ocak 2012 Salı

kargolar gitti :)

Dün adresleri teyit eder etmez 3 kişinin ( okuyan, demetemre ve mimosa) kargoları öğleden sonra yola çıktı. Çabuk yerine ulaşsın diye çalıştığım iş yeri aracılığıyla kargoladım, adresi görenler şaşırmasın:)

Sevgili Elif'in de kargosu bu akşam yola çıkacak, umarım beğenirsiniz kitapları ve hediyeleri. Çam sakızı, çoban armağanı olsun istemiştim. Umarım alnımın akıyla başarabilmişimdir bu çekiliş işini :)


Hediye vermeyi, almaktan daha çok seviyorum, hatta bana bi tek Sevgili hediye alsın istiyorum :) Çekilişe katılan, duyuran, ilgilenen, beğenen, yardımcı olan herkese çok çok teşekkür ederim. Güzel bir birikim yapıp yeni bir çekiliş yapma planımı yapılacaklar listemin üst sıralarına koydum bile. 

Yakında sizi umarım daha çok mutlu edebilirim :)
Sevgiyle ..:)

4 yorum:

  1. canım benim jet hızıyla elime geçti hediyelerim... yolladığın tüm güzelliklerin mutluluğunu tatmakla meşgulum:) öyle mutlu oldum ki... Allah (c.c.) da seni mutlu etsin...

    YanıtlaSil
  2. :) Amin Amin canım, beğenmene çok çok sevindim :) İyi günlerde kullanman dileğiyle.

    YanıtlaSil
  3. Canım yarım saat önce elime ulaştı hediyem ve yanındaki sürprizler :) Güne çok güzel başladım, bayıldım hepsine :) Çok naziksin, teşekkür ederim tekrardan... :) :)

    YanıtlaSil