26 Aralık 2012 Çarşamba

2013'ten isteklerim! Mim!

Sevgili Ahu beni mimlemiş:)
Teşekkür ederim kendisine buradan :)
Herkeste olduğu gibi bende de bir heyecan yaratıyor yeni yıl. Sanki yeni bir başlangıç yapabilmek için önümüze yeni bir sayfa açılıyor hissine kapılıyorum. Eskiden bu kadar önemsemezdim ama geçen her yıl ile birlikte, yeni yılın ilk zamanlarında gerçekleşen değişiklikler o senenin nasıl geçeceğine dair ön bilgilendirme yapmaya başladı son yıllarda. Tanrım ne karışık bir cümle oldu :)
Ama öyle. Umutla başladığımız bir yılda ayrılıklar ve ya kötü başladığımız yılda güzel başlangıçlar gerçekleşebiliyor. Hep demişimdir ben aslında çift sayılı yıllar bana göre değil bebeğim diye. Hayatımdaki güzel şeyler hep tek sayılı yıllarda oldu. Umudum 2013 de, o güzel şeylerin olduğu tek sayılı yıllardan biri olsun ve süppper ötesi olsun inşallah!
Gergin, huzursuz, stresli geçen bir 2012'den sonra artık güzel şeylerin olma zamanı da geldi zaten! Lütfen sevgili evren!





İşte benim 2013'ten dilediklerim,



1 ♦ Öncelikle SAĞLIK!

Çünkü hakikaten çok önemli. 2012 benim için hastalık yılı olarak geçti de diyebilirim. Strese bağlı ne kadar hastalık varsa koşa koşa gelip beni buldular. Bunlardan biri de Meniere. İnşallah yeni yıl sevdiklerime, çevremdekilere ve bana sağlık dolu gelir ve bu sene kimsenin acısını yaşatmaz inşallah bize.

2 ♦ İkinci isteğim; HUZUR!
Evet uzun zamandır eksikliğini derinden hissettim. Bununla ilgili de huzurumu kaçıran veya huzursuzluğuma sebep olanları bir bir hayatımdan çıkartmaya başladım. Ve bu yolda da kararlı bir şekilde devam edeceğim. Huzurumu kaçıranlara duyurulur!
Bu sene aşırı aşırı huzurlu ve keyifli geçsin inşallah!

3 ♦ İŞ. 
Gerçi işimde garipliklere rağmen huzurluyum. Huzuru kaçırmamayı öğrendiğimden ve deveyi gütmeye başladığımdan beri sorun yaşamadım çok şükür ama kendi işimi, hayallerimdeki işi, hiç değilse hayallerimdekine yakın bir mesleği yapmak istiyorum artık.
Bununla da ilgili çalışmalara başladım. İnşallah Eylül ayı gibi de başarıya ulaşabilmeyi umut ediyorum. 
Çok çalışmam lazım çoooooooook!!!!!!

4 ♦ Etrafımdaki bütün yalancılardan, sevdiğini söyleyip ardımdan vuranlardan, iki yüzlülerden ve sahtekarlardan kurtulmayı diliyorum!

5 ♦ KENDİ hayatımı kurmak için gereken adımları atabilmeyi ve hatta ileri gidiyorum, KENDİ evime yerleşmeyi diliyorum !

6 ♦ Şehir değişikliği istiyorum. Evet yaşadığım yeri seviyorum ama istediğim imkanlar burada yok maalesef.

7 ♦ İstediğim her kitabı ve dünya üzerindeki tüm Hello Kitty'li ürünleri alacak kadar imkanım olsun istiyorum. Deli miyim? Evet  :))

8 ♦ Yurt içinde gitmek istediğim birkaç seyahat planım var. Bu sene bunları gerçekleştirebilmek, güzel insanları görebilmek ve görmek istediğim yerleri gidebilmek istiyorum!   

(birkaç tanesi gerçekleştirildi. İnşallah diğer istediğim seyahatleri de gerçekleştirebilirim tez vakitte,hayırlısıyla:) )

9 ♦ Yurtdışı seyahati yapmak ve görmek istediğim en azından birkaç yeri görebilmek, bol bol fotoğraflamak, sokaklarında yürümek, yağmurlarında ıslanmak istiyorum!

10 ♦ Okumadığım ve okumak istediğim tüm kitapları bitirmek istiyorum.

11 ♦ 2013 çoğu güzel şeyin başlangıcı olsun, bittiğinde 'hakkaten süper bir yıldı, ne günlerdi beee!' demek istiyorum :)

12 ♦ Aklımla ve mantığımla doğru kararlar verebilmek, verdiğim ve hayata geçirdiğim kararlardan pişmanlık duymamak istiyorum.

13 ♦ Çok uzuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuun yolculuklara çıkmak, saatlerce araba kullanmak, trenle seyahat etmek, uçağa binmek, yepyeni lezzetler tatmak, süper tecrübeler ve anılar biriktirmek, milyonnlarca fotoğraf çekmek, yol yorgunu hatta mümkünse jet-lag olmak istiyorum :)
(henüz bahsettiğim kadar uzuuuuuun seyahatlare çıkamadım,hatta jetlag bile olmadım ama 6 dk trene bindim, bol bol da metroya. Saatlerce araba kullandım ve 2 tane muhteşem trafik cezam var, hem de hızdan! :( vatana millete hayırlı olsun:(( )

14 ♦ Annemin bir arabası olsun istiyorum, hayırlısıyla ;)

15 ♦ Sonra da benim bir arabam olsun :)

16 ♦ Üzerimde nazar boncuğu taşımak zorunda kalacak kadar mutlu olmak istiyorum artık! Doğru insanlarla!
(Çok şükür!)

17 ♦ Bloguma daha çok vakit ayırmak, çok daha güzel yazılar yazabilmek, güzel başarılar kazanmak ve yeni deneyimler edinmek istiyorum :)

18 ♦ Bir de PİSİCİK istiyorum     >^.^<     Evet! hem de çok! (gerçi 14 tane sokak pisiciğim var halihazırda ama bir tane 'benim' olsun, akşamları film izlerken kucağıma yatsın, mırrrklasın, gıdısını kaşıtsın istiyorum :)
(hiç ummadığımız anda Pino geldi ve hayatımızın tam ortasına yerleşti :))

19 ♦ Yıllardır alamadığım diplomamı artık okulumdan almak istiyorum :) 
(Diplomamı aldıııııııııııııııım :)

20 ♦ bir dileğim daha var. Ama onu yazmayacağım buraya. İçimde, bana kalsın. Şayet gerçekleşirse de zaten ilan edeceğim herkese :)


Bu kadar!
Çok da fazla değil, di mi?:P
Değil aslında. Koskocaaaaaaa 365 gün var bu dilekleri gerçekleştirebilmek için. Rabbim yar ve yardımcımız olursa, hayırlısıyla her şey olsun inşallah :))

Allah sizlerinde dualarınızı 'hayırlıysa' kabul etsin. Hayırlıysa diyorum çünkü ne dualar ettim, olmadı diye dertlendim,ağladım. Şimdi ise şükrediyorum iyi ki olmamış o dua ettiklerim diye! 

Artık daha güçlü, daha kararlı, daha sağlıklı, daha mutlu ve daha sakin bir Melis olsun bu yıl:) İnşallah! :))

Mimlediklerim mi?*
Sanırım tek yapmayan ben kaldım bu mimi. Ama aranızda yapmayan varsa mimledim sizi, haberiniz olsun :)




Varsa bi AMİN, Allah kabul etsin desenize be hayrına! :)
Teşekkür ederim!

Sevgilerle!

son not: gerçekleştikçe pembe renk ile işaret koyacağım yanlarına, inşallah! :)

6 yorum:

  1. ÖNCELİKLE DUANA İÇTENLİKLE KOCAMAN BİR AMİİİİN DİYORUM. İSTEKLERİN ÇOK GÜZEL İNŞALLAH HEPSİNİ HAYIRLI BİR ŞEKİLDE YAPARSIN

    YanıtlaSil
  2. canım benim allah dediğin gibi hayırlısıyla her birini kabul etsin... ayrıca mimi yapmayan ben kalmıştım yapayım barii :D

    YanıtlaSil
  3. Amin canım benim amin, 2013 inşallah sana herşeyin hayırlısını getirsin :)

    YanıtlaSil
  4. Temiz kalplim benim dilerim 2013 yılının sonunda hep yukarıda yazdıklarının yanına tick işareti koyarsın :)))

    YanıtlaSil
  5. Amin Amin. Gönlündeki herşey hayırlısı ile olur inşallah.

    YanıtlaSil