12 Kasım 2013 Salı

Kitapagaci ile Tüyap'ta buluştuk :)


Merhaba :)


Instagram ve/veya twitterdan beni takip ediyorsanız çok güzel bir gruba dahil olduğumun farkındasınızdır :) #kitapagaci grubu olarak Türkiye'nin dört bir yanından büyük bir katılımla birlikte kitap okuyor, her hafta film izliyoruz. 18 Eylülde kurulan grubumuz bu kadarcık zamanda 1500 den fazla kişiye ulaştı ve büyüdü. Büyümeye de devam edeceğe benziyor :)


Bu ay oylama ile seçilen üçüncü kitabımız Harper Lee 'nin Bülbülü Öldürmek" isimli romanıydı. Dün başladık. Ben bir solukta bitirdim :)

İşte bu güzel grupla 9 Kasım Cumartesi günü İstanbul Tüyap Kitap Fuarı'nda buluştuk:)
Daha önceki buluşmalarına katılamamış olsam da uzun ve çetrefilli bir yolculuk sonunda oraya ulaştım  :)
Instagram ve twitterdan sürekli iletişim halinde olundu ve fuarda hep beraber muhteşem vakit geçirdik. Sürekli paylaşımlar devam ederken bir yandan da sanki kırk yıllık dostmuşuz gibi sarıldık, sohbetlere daldık. Kaç kere poz verip fotoğraflar çektirdik ve bu anları ölümsüzleştirmeye gayret ettik hatırlamıyorum :) 

Bir bir hafta öncesinden İremimle gidip stantları talan ettiğimizden oradaki arkadaşlarla daha çok vakit geçirme fırsatı bulduk ve bu duruma çok sevindik. Çünkü tıklım tıkıştı. Cumartesi olması ve bir de birkaç okulun çocuk gruplarını getirmesi sebebiyle iğne atsan yere düşmezdi. Nitekim o karışıklık ve kalabalıkta birkaç zayi de mevcut maalesef: ( Ne diyelim cana geleceğine mala geldi. Her neyse kitapağacı ailesinden arkadaşlarımız stantları gezerken bir yandan da sohbet ettik. Hamide ve düs_kızı ile nihayet buluştuk ve sanki hep görüşüyormuşuz gibi bolca eğlendik :) 
Kısa ama harika zamanlar geçirdim. Uzaktan gelmem sebebiyle arkadaşlarımla üzülerek erken vedalaştım ve dönüş çilem baladı. Ama daha bitmedi. Sırada İstanbul'da diğer buluşma ve Ankara buluşmaları var :)
Bizim erken ayrılmış olmamıza rağmen kalan dostlar akşam Karaköy Odessa Restorant'ta yemek yediler ve Instagram hesaplarından bildirimler yapmaya, fotoğraflar paylaşmaya devam ettiler. Tabi biz otobüs içinde trafiğe sıkışmış vaziyette orada olamadığımızdan dertlendik ama gündüz geçirdiğimiz harika zamanların tadı damağımızda yer etti :) 
Bu aileye dahil olduğumdan çok memnunum. Hepsini ayrı ayrı çok sevdim :)
Bundan sonra inşallah daha çok görüşürüz ve daha sıkı bir irtibatımız olur. Çok keyifli zamanlar geçirdim sizlerle :) 








Barbaros Şansal ile karşılaştık :)

Hamide ve düş_kızı ile muhteşem buluşmamız :)











Teşekkürler kitap ağacı grubu, çok keyifli bir buluşmaydı :)


ve dönüş çilesi :)


Bir de çok güzel bir çekiliş haberi var;

http://sevdanindunyasi.blogspot.com/2013/11/durancedan-1-kisiye-gul-kokulu.html?m=1


Sevgilerle!

2 yorum:

  1. Kitapagacinin Alman'ya subesi olarak sunu söylemeliyim ki o kadar kiskandim ki anlatamam. Bir gün bir yerlerde bulusacagiz biliyorum. Benim kitabim da geldi sonunda (Bülbülü Öldürmek) yarin baslayacagim insallah.

    YanıtlaSil
  2. Vay be, harika imiş. Çok güzel bir gün olmuş canım, yeni blogunda hayırlı olsun bir türlü gelemedim. Artık burdayım ama :)

    YanıtlaSil