24 Eylül 2014 Çarşamba

And the Oscar goes to....

And the Oscar goes to.... :P

Yok ya yok ne Oscar'ı. Denizim Yıldızım, beni ve blogumu ödüle layık görmüş. Heyecan yaptım, şapşal bir sevince kapıldım falan :)

Okunduğunu, düşünüldüğünü bilmek, bilindiğini bilmek güzel be blog.

Bir gün sıkılıyorsun, canın istediği için yazmaya, paylaşmaya başlıyorsun. Başta kimse olmuyor belki seni okuyan. Sonra birden birileri tıklıyor sayfana. Hiç tanımadığın insanlar var böyle, onlar anlatıyor, yazıyor sen okuyorsun, sonra sen yazıyorsun, onlar okuyor falan.Sen öylesine yazıyorsun, onlar özenle okuyor. Ya da belki de başkaları için çok basit ama senin için çok önemli şeyler oluyor. Yazıyorsun, çok geçmeden birilerinin de seninle aynı duyguları paylaştığını, paylaşamasa da yardım etmeye çalıştığını öğreniyorsun.  Birbirinizin yazılarının altına yorumlar yazıyorsunuz. Dertlerini de paylaşıyorsunuz, sevinçlerini de.
Mesela geçen bir arkadaşımız evlendi, sevindik, öbür gün başka bir arkadaşımızın ailesinden biri rahatsızlandı, üzüldük.
Ya da mesela arada çekilişler oluyor, etkinlikler oluyor. Yeni kişilerle tanışıyorsun. Hiç tanımadığın birine hediye gönderiyorsun yada karşılıklı hediyeleşiyorsunuz. Kenara köşeye not düştüğün ufak bir ayrıntıyı farkediyor o kişi, sana o ayrıntıyı gönderiyor mesela. Seni tanımadığı halde, sırf sevin diye önemsiyor o ayrıntıları.
Sonra mesela canın sıkkın diyelim, tartışmışsın birileriyle, kilometrelerce uzaktan, belki yolda görsen tanıyamayacağın biri çıkıp 'anlat kuzum' diyor ve sen, en yakınlarına anlatamadıklarını, saatlerce ona anlatıyorsun. Ha o 'anlat' dediğine belki pişman olabiliyor, o ayrı :) Ama sonuçta soruyor.
Kimi zaman annen sormazken 'nen var' diye, takipçi listendeki mail atıyor 'neredesin, neden yazmıyorsun' diye.
Adını bile bilmiyorsun, bi nickname var sadece ama mail atıyor sana. 'Kaç gündür sesin soluğun yok, hoop! Bi sıkıntın yoktur inşallah ' diyor. Bir de ekliyor sonuna; 'yapabileceğim bir şey olursa haber ver'..  Mal gibi kalakalıyorsun ekran başında.


Güzel bi şeysin sen blog.



İyi ki başladım yazmaya. İyi ki güzel insanlar çıkardın karşıma.

Valla bak!


Bu yazı tüm üstüne alınanlara gelsin :)

Mailleştiğim, twitleştiğim, mesajlaştığım, hediyeleştiğim, etkinleştiğim, yazıştığım, dertleştiğim, gülüştüğüm, tüm blog arkadaşlarım. Siz kendinizi biliyorsunuz.
Hepinize gelsin bu ödül.
İyi ki varsınız!

1 yorum:

  1. Üstüme alindim bu ödülü. Sonucta neredeyse ayni zamanlarda ciktik yollara.

    YanıtlaSil